Advies Flex PVC & Vinyl

Terug naar overzicht

Tapijtcentrum Nederland heeft comfortabele en duurzame Flex PVC-vloeren in click- en lijmvarianten. De Flex PVC-vloeren hebben een hoge slijtvastheid en geluiddempende werking. Flex PVC-vloeren zijn waterbestendig en ook geschikt voor vloerverwarming (past zich snel aan aan de omgevingstemperatuur). De Flex PVC-vloeren zijn er in veel natuurlijke houtdessins met reliëf, noesten en nerven.
Ook hebben we een zeer ruim assortiment vinylvloeren. De vinylvloeren zijn comfortabel door de veerkracht en duurzaam door de sterke toplaag. Bovendien zijn vinylvloeren praktisch en gemakkelijk in onderhoud. Vinyl is in prachtige dessins en kleuren te verkrijgen en zorgen voor rust en stilte door de geluiddempende eigenschappen. 

HET ONDERHOUDEN VAN EEN FLEX PVC OF VINYLVLOER

Flex PVC en vinylvloeren zijn voorzien van een toplaag en is daarom goed bestand tegen vlekken (de regel is wel dat de vlekken zo snel mogelijk worden verwijderd). De vloer is hierdoor eenvoudig te onderhouden. 

Een Flex-vloer of vinylvloer van Tapijtcentrum Nederland kun je stofzuigen en/of wissen en vervolgens dweilen. Vast vuil verwijderen met behulp van een zachte borstel en water met een oplossing van een vinyl-reinigingsmiddel (niet in de was zetten).

Gebruik geen agressieve middelen zoals Ajax en Andy, daar deze mogelijk een vlekkerig uiterlijk achterlaten.

In onze winkels zijn onderhoudsmiddelen speciaal voor Flex PVC en vinylvloeren verkrijgbaar. Laat je adviseren door onze verkopers.

EIGEN VAKBEKWAME MONTEURS

Veertig jaar ervaring heeft geresulteerd in ongekend vakmanschap op het gebied van vloerbedekking leggen en raambekleding plaatsen. Hierbij werken we altijd met eigen vakmensen die innovaties zich direct eigen maken. En óf dat een verschil maakt! Ook hebben we regelmatig acties met GRATIS montage. Zo ben je dus verzekerd van een perfect eindresultaat!

Bekijk hiernaast de montagevideo: Vinyl verlijmd op een egaliserende tussenvloerDé formule van Tapijtcentrum
© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.