Productnaam
CORTADO 300
Productnummer
8086012
Kleur
Rose
Rolbreedte
300cm

Normaal commercieel gebruik

Zeer intensief commercieel geb

De Cortado is een topper onder de voile stoffen. Met een kleurenpalet van meer dan 90 kleuren mag deze gezien worden. Van klassiek tot ultramodern, er is voor iedereen wel een passende kleur bij. Deze stof is ook geschikt voor het maken van vouwgordijnen. Wissel eens af tussen gordijn en vouwgordijn en u zult versteld staan van de mooie sfeer die er dan ontstaat.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen. Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Bij Tapijtcentrum kun je eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Vitrage Cortado Rose

€12, 95 p/m2
Inclusief confectie*

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.