30% korting * op de collectie Bandalux horizontale jaloezieën

Horizontale Jaloezie

Jaloezieën zijn tijdloos. Een klassieker die nog altijd actueel is in elk interieur. Onze collectie aluminium jaloezieën bieden een perfecte daglichtregulering voor vrijwel elk type raam en passen in iedere stijl. Van elegant en modern tot klassiek.
Onze collectie aluminium horizontale jaloezieën bevat 6 lamelbreedtes: 15 mm, 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en zelfs 70 mm. Plaatsing op ramen met kunststof draai-kiep-kozijnen is mogelijk zonder te boren!
De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Ook leveren we de horizontale jaloezieën standaard met ‘ChildSafety’. Daarnaast kun je kiezen voor diverse opties zoals ‘LiteRise’, ‘SmartCord’ of gemotoriseerd.
Perfect Fit; montage zonder schroeven
chroefloos monteren is nu mogelijk dankzij Perfect Fit! Bijzonder geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen met de volgende montage-opties: • Perfect Click: klemmen tussen de glaslatten • Perfect Tape: plakprofielen op het glas of raam Ook gemakkelijk te demonteren voor bijvoorbeeld het wassen van de ramen.
Nieuw; Megaview
Nieuw in ons assortiment is de optie ‘Megaview’. Dankzij het dubbele ladderkoort en speciale manier van tuimelen en stapelen van de lamellen ontstaat er een grotere opening. Zo ontstaat er een perfect uitzicht naar buiten, terwijl de privacy en lichtinval behouden blijft.
Laat je informeren in een van onze 21 winkels.
Vanaf
€56,00 p/m 2
30% korting op de Bandalux collectie*
  • Schroefloos monteren met Perfect Fit
  • Top-down-bottom-up mogelijk
  • 5 jaar garantie
Kom naar onze winkel voor een offerte op maat
Gratis woonadvies thuis of in de winkel
Vind een winkel in de buurt
Titel met een achtergrondkleur o.b.v. de foto
Titel met een achtergrondkleur o.b.v. de foto
Earth Vision Collectie
Onze huismerk collectie van Earth Vision garandeert een A-merk kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Elke zonwering-oplossing wordt op maat gemaakt en desgewenst vakkundig gemonteerd. Earth Vision biedt voor elk type raam een passende en sfeervolle oplossing. Of het nu gaat om Velux ramen, dakramen of serres. Daarnaast kun je bij bijna elke zonwering kiezen voor elektronische opties zoals een afstandbediening of een app op je smartphone.
Titel met een achtergrondkleur o.b.v. de foto

We adviseren je graag verder in onze winkels

arrowDown
© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.