op alle Eurogordijn Duo Rolgordijnen 15 % korting *

Duo Rolgordijnen

Wil je een exclusieve look aan je interieur geven? Kies dan voor Duo Rolgordijnen. Een Duo Rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof die je achter elkaar langs op en neer kunt bewegen. In de stof zijn afwisselend transparante en dichte banen aangebracht die er voor zorgen dat je naar buiten kunt kijken óf je sluit ze voor meer privacy.
Met Duo Rolgordijnen heb je de volledige controle over de daglichtregulering. Kies uit transparante, verduisterende stoffen, uni en gedessineerde doeken. We maken voor ieder interieur een rolgordijn op maat. Een cassette met zijprofielen, voor bijvoorbeeld slaapkamers en Velux-dakramen, is ook mogelijk.
Thermisch gesneden doeken
Alle Duo Rolgordijnen worden thermisch gesneden. Dat maakt de kans op rafelen minimaal! Zo ben je verzekerd van perfecte zonwering met cachet waar je jarenlang plezier van hebt.
Slimme elektrische opties
Nieuw in assortiment is de ‘Home Wizard’. Bedien je zonwering van over de hele wereld met een slimme app op je smartphone. Ook populair is de oplaadbare pull-motor; met één keer trekken rolt het Duo Rolgordijn automatisch op of af.
Laat je informeren in een van onze 21 winkels.
Vanaf
€127,00 p/m 2
15% korting op de Eurogordijn collectie*
  • Thermisch gesneden; rafelen minimaal
  • Ook draadloos bedienbaar met een app
  • 5 jaar garantie
Kom naar onze winkel voor een offerte op maat
Gratis woonadvies thuis of in de winkel
Vind een winkel in de buurt
Titel met een achtergrondkleur o.b.v. de foto
Titel met een achtergrondkleur o.b.v. de foto
Earth Vision Collectie
Onze huismerk collectie van Earth Vision garandeert een A-merk kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Elke zonwering-oplossing wordt op maat gemaakt en desgewenst vakkundig gemonteerd. Earth Vision biedt voor elk type raam een passende en sfeervolle oplossing. Of het nu gaat om Velux ramen, dakramen of serres. Daarnaast kun je bij bijna elke zonwering kiezen voor elektronische opties zoals een afstandbediening of een app op je smartphone.
Titel met een achtergrondkleur o.b.v. de foto

We adviseren je graag verder in onze winkels

arrowDown

Maak een gratis afspraak

voor al jouw woonwensen!

Tapijtcentrum is dé specialist in vloeren en raamdecoratie! 
Maak een afspraak voor GRATIS productadvies, styling, 
kleuradvies en wooninspectie.

© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.