op de TCN collectie paneelgordijnen 10 % korting *

Paneel gordijnen

The sky is the limit. Hoog en breed zijn de raampartijen van deze tijd. Dus ook steeds meer lichtinval met een perfect uitzicht naar buiten. Je wilt deze lichtinval natuurlijk zelf reguleren. Voor dergelijke grote raampartijen zijn paneelgordijnen één van de beste keuzes.
Wij bieden je de meest uitgebreide collectie stoffen om paneelgordijnen van te maken. Van in-betweens en screendoeken tot verduisteringsstoffen. Zelfs Washi doeken (Japanse stijl) zijn leverbaar. Welke stof je ook kiest, de kans op rafelen is minimaal dankzij het thermisch snijden van de doeken.
Laag-over-laag systeem
Onze collectie paneelgordijnen is niet alleen geschikt voor grote ramen, maar ook als scheidingswand dankzij het laag-over-laag systeem. Door de vele variaties kun je altijd een uniek product creëren.
Diverse bediening opties
Qua bediening heb je de keuze uit onder andere trekkoordbediening (alle panelen schuiven tegelijk), bediening met trekstangen (panelen schuiven afzonderlijk of samen) of elektrische bediening. Ideaal voor grote raampartijen.
Laat je informeren in een van onze 21 winkels.
Vanaf
€69,00 p/m 2
10% korting op de TCN collectie*
  • Ideaal voor grote ramen
  • Thermisch gesneden; rafelen minimaal
  • 5 jaar garantie
Kom naar onze winkel voor een offerte op maat
Gratis woonadvies thuis of in de winkel
Vind een winkel in de buurt
Titel met een achtergrondkleur o.b.v. de foto
Titel met een achtergrondkleur o.b.v. de foto
Earth Vision Collectie
Onze huismerk collectie van Earth Vision garandeert een A-merk kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Elke zonwering-oplossing wordt op maat gemaakt en desgewenst vakkundig gemonteerd. Earth Vision biedt voor elk type raam een passende en sfeervolle oplossing. Of het nu gaat om Velux ramen, dakramen of serres. Daarnaast kun je bij bijna elke zonwering kiezen voor elektronische opties zoals een afstandbediening of een app op je smartphone.
Titel met een achtergrondkleur o.b.v. de foto

We adviseren je graag verder in onze winkels

arrowDown

Maak een gratis afspraak

voor al jouw woonwensen!

Tapijtcentrum is dé specialist in vloeren en raamdecoratie! 
Maak een afspraak voor GRATIS productadvies, styling, 
kleuradvies en wooninspectie.

© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.